Tukea vanhemmuuteen ja parisuhteeseen
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Tukea vanhemmuuteen ja parisuhteeseen

Kuvassa vuoden 2015 ekavauvaryhmän vauvoja.

(kuva: Oona Manninen)

Parisuhteen palikoista muodostuu tukeva talo.

Parisuhteen palikkatalo tarvitsee perustuksen ja kurkihirren. Mitä ne ovat sinulle?

Seurakunnassa tuetaan vanhemmuutta ja parisuhdetta.

Ekavauva-ryhmä

Sinikellonkuja 4, tiistaisin klo 13 - 14.30. Ekavauva-ryhmään mahtuu 10 vanhempaa vauvansa kanssa. Ryhmä on suljetturyhmä ja täyttyy ilmoittautumisjärjestyksen mukaan.

Ryhmä on tarkoitettu ensimmäisen vauvansa saaneille perheille. Ohjaajina ryhmässä toimivat seurakunnan koulutetut lastenohjaajat. Ryhmä toimii vertaisryhmänä ja luottamuksellisuuden periaatteella.

Ohjelma rakentuu ryhmäläisten toiveiden mukaan. Ohjelmassa tällä kaudella on ollut mm. kantoliinailua, maatalousnaiset ovat opastaneet vauvaruokien tekoon ja säilytykseen, info vauvauinnista, hieroja on kertonut niskan ja hartiaseudun omatoimisesta hoitamisesta sekä jumpasta vauvan kanssa sekä on laulettu, loruiltu ja leikitty. Ekavauva-ryhmän kokoontumiseen kuuluu myös yhteistä kuulumisten ja kokemusten vaihtoa sekä kahvittelua ja lyhyt hartaushetki.

Parisuhteen palikat

Palikoita käytetään perhekerhoissa ja nuorisotyössä. Omaa pohdintaa varten videoita ja kysymyksiä: http://www.parisuhteenpalikat.fi

Seurakunnassa tapahtuu
Tapahtumia perheille