Seurakunta sairaalassa ja hoitolaitoksissa
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Seurakunta sairaalassa ja hoitolaitoksissa

Seurakunnasta vieraillaan sairaalan osastoilla pyydettäessä ja useinmiten ehtoollishartauksia pitämässä. Niitä pidetään myös hoitokodeissa ja -laitoksissa.

Seurakunta käy pitämässä Pieksämäen sairaalassa säännöllisesti hartauksia hoiva- ja turvaosastolla, kuntoutusosastolla ja psykiatrisella poliklinikalla. Hartaus on usein ollut ehtoollishartaus, ja mukana on ollut pappi ja kanttori.

Diakoniatyöntekijät käyvät akuuttiosastolla joka toinen viikko ja papit eri osastoilla noin kerran kuukaudessa. Osastoilla on käyty myös pyydettäessä.

Sairaalan lisäksi useassa laitoksessa vieraillaan säännöllisesti, joissakin kerran kuukaudessa, joissakin harvemmin. Vierailuja ovat tehneet papit, kanttorit ja diakoniatyöntekijät.

Pastori Anne Nousiainen on seurakunnan edustaja kriisiryhmässä.

Diakoniatyöntekijät

Papit