Kirkonmäet-lehti
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kirkonmäet-lehti

Kirkonmäet-lehti ilmestyy neljästi vuodessa Pieksämäen Lehden suurjakelun välissä.

Seurakuntalehti Kirkonmäet ilmestyy neljästi vuodessa Pieksämäen Lehden suurjakelun mukana.
Lehdessä kerrotaan seurakunnan menneestä ja tulevasta toiminnasta.

Pieksämäen seurakunnan oma tiedotuslehti Kirkonmäet kertoo seurakunnan toiminnasta.
Lehti kertoo niin menneistä kuin tulevistakin tapahtumista.
Tapahtumailmoituksista selviää seuraavien kuukausien toiminta: jumalanpalvelukset, tapahtumat, saunaillat, konsertit eli lähinnä muu kuin säännöllinen viikkotoiminta.
Seuraavien viikkojen tapahtumat julkaistaan myös sivulla: Seurakunnassa tapahtuu.

Säännöllisesti kokoontuvat piirit ja kohtaamispaikat on koottu sivuille Lähetyspiirit, Pienryhmät ja Avoimet ovet ja kirpputorit. Lapsille ja perheille suunnattu, säännöllinen toiminta löytyy sivun
Lapsille ja perheille alasivuilta, nuorten sekä tyttöjen ja poikien toiminta taas sivun alasivuilta: Nuorille. Musiikkiryhmien toiminta ja konsertit ovat omilla sivuillaan. Säännöllisistä piireistä ilmoitellaan lehdissä lähinnä kauden alkaessa.

Lehti jaetaan Pieksämäen Lehden suurjakelun mukana.
Jollet ole saanut omaa lehteäsi, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon.

Voit lukea lehden sen ilmestymistä seuraavalla viikolla näiltä sivuilta pdf-tiedostoina.
Anna palautetta lehden päätoimittajalle, **@**

Pieksämäen Lehdessä ilmestyy myös joka toinen viikko, perjantaisin seurakunnan vapaaehtoisten kirjoittajien kirjoituksia, Palasta pyhäksi, -palstalla, joka on lehden takaosassa, seurakunnan ilmoitusten yhteydessä.

Kirkonmäet 2-2017Kansi

Sivut 2-3 Tänään/ Mennyttä ja tulevaa