Pienryhmät
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Pienryhmät

Raamattua tutkitaan pienryhmissä kantakaupungissa, Naarajärvellä ja Jäppilässä.

Kaikille avoimia pienryhmiä ja -piirejä toimii ympäri kaupunkia. Yhdessä rukoillaan, luetaan Raamattua, keskustellaan, saunotaan ja tehdään käden töitä.

Aikuistyön pienryhmien ja -piirien kokoontumisajat ja -paikat selviävät näiltä sivuilta. Ryhmät aloittavat yleensä toimintansa kesän jälkeen syyskuun alkupuolella ja jatkuvat toukokuun loppuun. Kesällä toimii vaelluskerho ja jotkut piirit satunnaisesti.

Diakonia- ja seurakuntapiirien kokoontumiset tai vastuuhenkilöiden yhteystiedot selviävät sivulta: Avoimet ovet ja Seurakunnassa tapahtuu.

Lähetyspiirien kokoontumisajat ja -paikat tai vastuuhenkilöiden yhteystiedot löytyvät sivulta Lähetyspiirit sekä Seurakunnassa tapahtuu.

Kantakaupungissa:

• ma klo 17 miesten saunailta (kuukauden ensimmäinen) Nuuvinniemessä,
  • ma klo 18 Naisten avoin rukouspiiri Uuden kirkon seurakuntasalissa  / Sirpa Jaatinen
  • ma klo 18 Miesten maanantairukous, Uusi kirkko, Tapulin Tupa, Teuvo Peltoniemi
  • parittomana ti klo 17.15 Sisälle sanaan Uusi kirkko, Tapulin Tupa Riitta Jäntti
  • ti klo 17 Naisten saunailta (kuukauden viimeinen) Nuuvinniemessä.
  • to klo 17.30 Raamattua rupatellen - naisten keskustelupiiri, Tapulin Tupa, Eija Åkerlund

Jäppilässä:

• ma klo 18.30 Jäppilän raamattu- ja rukouspiiri, Jäppilän srk-talo / Ilmo Utriainen
  • parillisena to klo 18.30 Jäppilän miesten piiri, Jäppilän srk-talo / Ilmo Utriainen, Pekka Hynynen
  • la klo 12-15 Mosaiikkituunauspiiri (vaihdellen), Jäppilän srk-talo

Linkit: