Seurakuntakodit ja -talot
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Seurakuntakodit ja -talot kantakaupungissa ja Naarajärvellä

Naarajärven seurakuntatalo Naarajärven taajaman keskellä, Vilhulantiellä.

Kontiopuiston seurakuntakoti

Suorannantien seurakuntakoti Pappilanmäellä, Vanhaa kirkkoa vastapäätä.

Kantakaupungissa seurakuntakodit sijaitsevat Kontiopuistossa ja Suorannantie Vanhan kirkon vieressä. Seurakuntatalo sijaitsee Naarajärvellä. Varaukset kirkkoherranvirastosta.

Naarajärven seurakuntatalo

Naarajärvellä, keskeisellä paikalla sijaitseva, vuonna 1968 rakennettu seurakuntatalo on tuttu monille erilaisten kerhojen ja tilaisuuksien pitopaikkana. Talon sydämenä toimii avara ja valoisa seurakuntasali. Arkkitehti Pekka Teittinen on suunnitellut peruskorjauksen.

Perhejuhlia, muistotilaisuuksia yms. tilaisuuksia varten talossa on hyvät mahdollisuudet tarjoiluiden järjestämiseen itse tai pitopalvelun kautta.

Vilhulantie 11, 76850 NAARAJÄRVI
Seurakuntamestari: 050 381 9642

Esteetön pysäköinti ja sisäänkäynnit, WC-tiloihin pääsee pyörätuolilla.

Kontiopuiston seurakuntakoti

Vuonna 1975 valmistunut seurakuntakoti sijaitsee lähellä Kontiopuiston koulua ja Etelä-Savon ammattiopistoa, Esedua. Rakennuksen suunnittelijana toimi Heikki Korppi-Tommola.

Seurakuntakoti palvelee seurakuntalaisia erilaisissa kerhoissa ja tilaisuuksissa. Vuonna 2005 remontoitu seurakuntasali ja kerhotilat luovat viihtyisät puitteet toiminnalle sekä diakoniatyöntekijän vastaanotolle.

Kaarnatie 1, 76120 PIEKSÄMÄKI
Seurakuntamestari: 050 381 9642

Kynnyksiä, mutta E-WC hälytyksellä ja säädettävillä käsituilla.

Suorannantien seurakuntakoti

Seurakunnan Vanhan kirkon vieressä sijaitseva seurakuntakoti mahdollistaa erilaisten tilaisuuksien pitämisen. Avarassa salissa pystytään pitämään yhtä hyvin seurat kuin kirkkokahvitkin. Yhteinen parkkipaikka kirkon kanssa mahdollistaa suurenkin joukon vaivattoman osallistumisen tapahtumiin.

Suorannantie 2, 76150 PIEKSÄMÄKI

Seurakuntamestari 050 381 9642

Esteetön pysäköintialue, leveät ovet, yläkerrassa helppo liikkua.