Virtasalmen seurakuntakoti ja Jäppilän seurakuntatalo

Virtasalmen seurakuntakoti ja Jäppilän seurakuntatalo

Virtasalmen seurakuntakoti

Jäppilän seurakuntatalo

Seurakuntakodin ovelle pääsee luiskaa pitkin, sisätilat ovat esteettömät.

Loiva luiska ja käsijohde auttavat pääsemään Jäppilän seurakuntatalolle. Leveät ovet ja samassa tasossa olevat tilat helpottavat liikkumista.

Virtasalmen seurakuntakoti ja Jäppilän seurakuntatalo sijaitsevat kirkkojen välittömässä läheisyydessä. Varaukset kirkkoherranvirastosta.

Tilat palvelevat seurakuntalaisia kokoontumispaikkoina erilaisten seurakunnan ja järjestöjen järjestämien tapahtumien, kerhojen ja harrastusten aikana. Niitä käytetään myös seurakuntalaisten erilaisten perhejuhlien pitopaikkoina.

Molemmissa paikoissa tilojen yhteydessä sijaitsevat diakoniavastaanotot.

Tilat varataan keskitetysti kirkkoherranvirastosta, puh (015) 321 810
avoinna ma-pe klo 9-15.

Virtasalmi:
Kirkkopolku 8, 77330 VIRTASALMI
Vahtimestari 050 381 9642

Luiska pihalla, joka on kovapintainen, yksi käsijohde. Voi liikkua hyvin sisällä, WC-tiloihin pääsee pyörätuolilla.

Jäppilä:
Kirkkotie 11 B, 77570 JÄPPILÄ
Vahtimestari 050 381 9642

Sisäänkäynnin kohdalla luiska, leveät ovet. Sisällä helppo liikkua, WC-tiloihin pääsee pyörätuolilla.