Seurakunnan kerhotilat
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Seurakunnan kerhotilat

Kontiopuiston seurakuntakodin kerhotilat ovat tilavat.

Yläristillä, Sinikellonkuja 4:ssä on viihtyisät ja valoisat kerhotilat.

Seurakunnalla on kerho- ja kokoontumistiloja eri puolilla toimialuetta kantakaupungissa, Naarajärvellä, Jäppilässä ja Virtasalmella.

Kerhotilat tarjoavat puitteet ennen kaikkea päivä- ja iltapäiväkerhoille ja tyttöjen ja poikien kerhoille. Tarkempia tietoja järjestettävistä kerhoista saat sivulta Lapsille ja nuorille.

Kantakaupungin keskusta

Ydinkeskustan kerhotilat sijaitsevat Uuden kirkon alahallissa, liikuntasalin vieressä.

Kerhotiloissa kokoontuvien nappula-, päivä- ja perhekerhojen lisäksi tiloja käyttävät seurakunnan muut kerhot. Kerhotiloissa on toimintaa viikon jokaisena päivänä.

Keskuskatu 31, 76100 Pieksämäki

Kontiopuisto, Tahiniemi ja Yläristi

Kontiopuiston kerhotilat sijaitsevat seurakuntakodilla. Kerholta on hyvät yhteydet mm. viereiselle ala-asteelle ja Kontiopuiston liikuntahallille.

Kynnyksiä, mutta E-WC hälytyksellä ja säädettävillä käsituilla.

Kontiopuisto, osoite:
Kaarnatie 1, 76120 Pieksämäki

Tahiniemi
Tahiniemessä kerhotila on päiväkodin kanssa samassa kiinteistössä.

Osoite: Tahintie 36, 76100 Pieksämäki

Yläristi:

Sinikellonkujan kerhotila palvelee Yläristillä järjestettäviä kerhoja. Kerhotilat sijaitsevat rivitalon päätyhuoneistossa lähellä Länsirinteen päiväkotia ja Harjun ala-astetta.

Sinikellonkuja 4, 76150 Pieksämäki
Iso tuulikaappi, helppo liikkua sisällä, tilava WC.

Naarajärvi

Naarajärvellä kerhot pidetään seurakuntatalon kerhotiloissa. Päivällä pidettävien kerhojen ja kokoontumisten lisäksi tiloissa järjestetään iltaisin erilaisia piirejä ja kokoontumisia.

Vilhulantie 11, 76850 Naarajärvi
Esteetön pysäköinti ja sisäänkäynnit, WC-tiloihin pääsee pyörätuolilla.

Jäppilä ja Virtasalmi

Jäppilässä ja Virtasalmella kerhotilat sijaitsevat seurakuntakotien yhteydessä. Tutustu tiloihin tarkemmin.

Peiposjärvi

Kerho kokoontuu Peiposjärven entisellä koululla, osoite: Peiposjärventie 1603, 77460 Maavesi.

Lapsille ja perheille

pdf liite

Pieksämäen Uuden kirkon seurakuntakeskuksen pohjakartta.

Pieksämäen seurakunta
Keskuskatu 27