Pyhäkoulu
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Pyhäkoulu

Eläytymistä Raamatun kertomukseen

Pyhäkoululla on seurakunnassa pitkät perinteet. Sen sisältö on silti koko ajan uusiutuvaa.
Pyhäkoulun, ”Sunday schoolin”, voi löytää kaikista maanosista.

Pyhäkoulut kokoontuvat 1-2 kertaa kuukaudessa ja kestävät tunnista puoleentoista tuntiin.

Pyhäkoulunopettajan johdolla tutustutaan Raamatun kertomuksiin lapsia kiinnostavalla tavalla. Lisäksi leikitään ja askarrellaan.

Kutsumme pyhäkouluihin lapsia, jotka ovat täyttäneet kolme vuotta, alle kolmivuotias voi tulla saattajan kanssa. Vanhemmat lapsineen sekä isovanhemmat ovat myös tervetulleita pyhäkouluihin.

Perheitä kutsutaan erityisesti Uuden kirkon ja Paltasen Mannisten(Hietamäentie 916, Paltanen) perhepyhäkouluun.

Jos olet kiinnostunut pyhäkoulunopettajana toimimisesta, ota yhteyttä Laila Laakso p.050 381 9639  **@**

Seurakunnan kerhotilat
Tapahtumia perheille