Diakonia
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Diakonia

Tuettuna yhdessä kohti valoa

"Hän antaa enkeleilleen käskyn varjella sinua, missä ikinä kuljet, ja he kantavat sinua käsillään, ettet loukkaa jalkaasi kiveen." Ps. 91:11-12

Diakonia on kristilliseen rakkauteen perustuvaa lähimmäisen auttamista ja palvelemista.

Diakonia toimii inhimillisen kärsimyksen vähentämiseksi ja elämäntilanteiden parantamiseksi. Tavoitteena on tukea ja vahvistaa ihmistä oman elämän hallinnan saavuttamisessa.

Se on toivon antamista varsinkin niille ihmisille, joilla on erityisen vaikeaa. Diakoniatyöntekijä on rinnallakulkija elämän taitekohdissa ja kriisitilanteissa.

Työntekijän voit tavata hänen vastaanotollaan tai pyytää häntä vierailemaan luonasi. Käynnit ja keskustelut ovat aina luottamuksellisia.

Sielunhoitokeskusteluja käyvät myös papit.

Myös vapaaehtoiset palvelevat auttaakseen lähimmäistä. Tule mukaan tekemään hyvää!

Diakoniatyöntekijät
Seurakuntakodit ja -talot