Lähetys- ja kansainvälinentyö
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Lähetys- ja kansainvälinentyö

Seurakunta tukee lähetystyötä eli kristillisen ilosanoman julistamista ja lähimmäisen palvelemista lähellä ja kaukana.

Seurakunnan perustehtävä: lähetystyö

Lähetystyö on seurakunnan perustehtävä. Jeesus antoi lähetyskäskyn, joka koskettaa kaikkia kristittyjä:
"Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni".

Lähetystyössä viedään viestiä Jumalan rakkaudesta kertomalla kristillisestä uskosta, toimimalla konkreettisesti hädän lievittämiseksi sekä vaikuttamalla hädän syihin. Kristillinen kirkko ei pidä huolta vain omistaan vaan koko maailmasta. Lähetystyössä autetaan koko ihmistä henkisesti, hengellisesti ja aineellisesti. Jokaista seurakuntalaista kutsutaan toimimaan ja vaikuttamaan.

Jeesus esittää kutsun näin: ” Niin kuin Isä on lähettänyt minut, niin lähetän minä teidät.” (Joh. 20:21)

Lähetys on läsnä seurakunnan kaikessa toiminnassa, esimerkiksi lähetyspiireissä, tapahtumissa, kirpputorilla ja myyjäisissä.
Jokainen voi tukea lähetystä toiminnallaan tai varoillaan.

Lähetystyöstä seurakunnassamme vastaavat kansainvälisen työn sihteeri Eija Junnilainen ja pastori Rauni Tarvonen.

Lähetys-diakonia ja aikuistyönpiirit
Lähetysrengas