Nimikkolähetit
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Seurakunnan nimikkolähetit

Seurakunnan nimikkolähetit tekevät arvokasta työtä eri puolilla maailmaa.Seurakuntamme kumppaneita nimikkoasioissa ovat Maf- Suomi, Suomen Lähetysseura, Suomen Pipliaseura, Suomen Ev.-lut. Kansanlähetys sekä Suomen ev.-lut. Lähetysyhdistys Kylväjä, Medialähetys Sanansaattajat

Alla on lueteltu nimikkolähetit ja -kohteet. Seurakuntien nimikkolähetit työskentelevät evankeliumin asialla ympäri maailmaa. Rukoilemme heidän puolestaan ja tuemme heidän työtään taloudellisesti.

Lähetystyöntekijöitä tarvitaan eri puolilla maailmaa. Heillä on kohdemaassa tarvittava koulutus ja osaaminen. Lähetystyöntekijät työskentelevät esimerkiksi sosiaali- ja terveydenhuollossa, erilaisissa koulutus- ja kehittämishankkeissa, seurakunta- tai raamatunkäännöstyössä.