Nimikkolähettien esittely
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Nimikkolähettien esittely

Jarkko ja Pirita Korhonen, Tansania

Lentäjä, pastori Jarkko Korhonen sekä filosofian maisteri , hätäkeskuspäivystäjä Pirita Korhonen sekä heidän lapsensa Jeremias, Samuel ja Iiris asuvat ja työskentelevät MAF:n palveluksessa Tansaniassa. Jarkko johtaa MAF Tansanian työtä ja Pirita vastaa MAF:n toimistosta Arushassa.

Jarkko sai kutsun ja näyn lähetyslentotyöhön jo 12 vuotta ennen heidän lähtöään. Pirita kuunteli lapsena paljon kasettia, jossa laulettiin: "Tansaniaan, nyt lentää saan!" Tuon 12 vuoden aikana Jarkko hankki ansiolentäjän koulutuksen ja vaadittavaa lentokokemusta yli 500 tuntia. MAF:n lentäjien kokemusvaatimus on merkittävästi suurempi kuin liikennelentäjillä, joiden lentokokemus on oltava vähintään 200 lentotuntia työtä aloittaessa.

Aatto Lamminpää, Siperia

Nuoriso-ohjaaja Aatto Lamminpää työskentelee Kansanlähetyksen määräaikaislähettinä avustaen Siperian seurakuntia. Hän toteuttaa Etelä-Siperian seurakuntien rakennushankkeita sekä kuljettaa työhön liittyviä tarvikkeita sekä talkoolaisia sekä tekee kristillistä opetus- ja nuorisotyötä.

Päivi Anttila, Etiopia

Päivi on luokanopettaja ja työskentelee Etiopiassa Suomen Lähetysseuran lähettinä.

"Teen työtä Etiopiassa Mekane Yesus-kirkon työyhteydessä Suomen Lähetysseuran aluepäällikkönä. Palasin 15 vuoden tauon jälkeen vielä kerran minulle rakkaaseen maahan, missä Lähetysseuralla on 10 työntekijää ja 27 hanketta eri puolilla maata."

" Rukoukseni on, että Mekane Yesus kirkonja Suomen ev.lut kirkon välinen vuorovaikutus lisääntyy.Yhteisen työmmekautta Jumalan rakkaus tulee todeksi ja uskon ja toivon varssa elävien ihmisten joukko kasvaa."

Sirpa Rissanen, Kypros

Sirpa Rissanen työskentelee satelliittitelevisio SAT-7:n hallinnollisissa tehtävissä Kyproksella. Työhön kuuluu strategisesti tärkeiden mediahankkeiden suunnittelua, seurantaa ja raportointia.