Gospel-lattarit "Ilon iltapäivä"

Gospel-lattarit "Ilon iltapäivä"

Lauantaina 14.10.

Naisille suunnattu Gospel-lattarit™

Kristillinen lattaritanssitreeni saa aikaan liikettä, iloa ja hyvinvointia ruumiille ja sielulle!

Pääkouluttajat Piialiina Helminen ja Asta Lehtimäki ohjaavat ja opettavat tanssia eri tasot ja kokemukset huomioon ottaen. Näillä tunneilla ei mennä eturivin ehdoilla vaan jokainen saa edestä omassa tahdissaan turvallisesti.

Tule sellaisena kuin olet!

Ohjelma:

klo 13.30 Tervetuloa mukaan!

Alkusanat ja tutustuminen lajiin.

klo 14 Gospel-lattarit™ tunti:

perusteellinen matka liikkumiseen ja tanssiaskellusten ytimeen huolellisesti ohjattuna ja opetettuna.

klo 15 Tanssin ilo löytyy

kun tietää mitä tekee ja saa tempautua musiikin mukaan. Vauhdikkaampi tanssitunti sopii sekä 14 mukana olleille että itsenäisenä tuntina.

klo 16 Loppuhartaus ja kiitos!

Päivä päättyy klo 16.30 mennessä

Ota mukaan itsellesi sopivat, rennot ja lämpimät vaatteet. Jalkineiksi riittävät jumppatossut tai tanssilenkkarit. Lanteille voi kietaista hamosen jos se ilahduttaa sinua. Varaa mukaan myös vettä ja verensokritasoillesi sopiva välipala.

Paikka: Pieksämäen Uuden kirkon seurakuntasali

Keskuskatu 27 (sisäänkäynti Keskuskadun puolelta)

Vapaaehtoinen osallistumismaksu Naisten Pankille.

Voit tutustua Gospel-lattareihin myös täällä:

Tietoa: www.tnnky.fi/gl-etusivu.html

Video: https://www.youtube.com/watch?v=oLik7r-wbHM

Yhteisö ja ajankohtaista: Facebook Gospel-lattarit sivu, sekä suljettu ryhmä, missä saa vapaammin kysellä ja keskustella. Tervetuloa mukaan!