Toimintaa Jäppilässä

Toimintaa Jäppilässä

Remontoitu Jäppilän kirkko

Kuva käyttöönottojuhlasta 1. Adventtina 1.12.2013, Katariina Saks

Kaikille virkistäytymistä kaipaaville avoin Pilkettä päivään keskiviikkona klo 9.30 seurakuntatalolla. Tervetuloa myös kaikki entiset Vanhemman väen kerhon kävijät!

Jäppilän miesten piiri on avoin uusille kävijöille.

Särkyneestä uutta -piirin tuotoksia

Jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10 Jäppilän kirkossa.

Jumalanpalveluksen lisäksi Jäppilässä kokoontuu viikoittain ilta- ja päiväpiirejä sekä järjestetään avointen ovien toimintaa.

Jumalanpalvelus

Kirkkopiiri panostaa jumalanpalveluselämään olemalla aktiivisesti mukana kehittämässä messuja yhdessä seurakunnan työntekijöiden kanssa.

Osallisuuden messussa alueen seurakuntalaisilla on erilaisia tehtäviä ja vastuita messun toteutuksessa. Osallisuuden messut joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina.

Toiminta

Seurakuntalaisten aktiivisuus ja vastuunkanto mahdollistavat laajamuotoisen toiminnan. Monipuoliseen toimintaan tarvitaan monenlaisia osaajia, innostajia ja kannustajia. Uudet ideat ja uudet toimijat ovat aina tervetulleita rikastuttamaan kirkkopiirin ja siten koko seurakunnan toimintaa.

Viikottaista toimintaa seurakuntatalolla:

MAANANTAINA:

Raamattu- ja rukouspiiri klo 18.30

TIISTAINA:

Perhekerho ja kirpputori klo 9-11.

Joka toinen (pariton) viikko perhekerho on perhekahvila, yhteistyössä MLL:n Jäppilän yhdistyksen kanssa!

KESKIVIIKKONA:

Pilkettä päivään ja kirpputori joka toinen viikko klo 9.30−12

Hyvän tuulen tori ja kirpputori kerran kuukaudessa klo 9.30-12.

TORSTAINA:

Miesten piiri joka toinen viikko klo 18.30

Seurakunnassa tapahtuu

Seurakuntatalossa toimii seurakunnan perhekerho ja päiväkerho sekä diakonian vastaanottopäivystys.
Diakoniatyöntekijä on tavattavissa seurakuntatalolla tiistaiaamuisin klo 9-11.
Diakonin kanssa voi tulla keskustelemaan uskoon ja elämään liittyvistä asioista, hakea mm. taloudellista apua diakonisin perustein. Kotikäynneistä sovitaan erikseen.

Seurakuntatalolla kokoontuu aikuisia, lapsia ja perheitä erilaisiin tapahtumiin, vaikkapa kevätkeikaukseen, perhekahvilaan, pyhäkouluun tai omaishoitajien kerhoon.

Seuraa ilmoittelua kirkollisista ilmoituksista sekä mm. seurakuntatalon ilmoitustauluilta!