Avoimet ovet

Avoimien ovien toimintaa tarjoavat Ystäväntupa Naarajärvellä, Huiluupaekka Virtasalmella, Pilkettä päivään Jäppilässä, Tuunauspaja ja korttelikerho kantakaupungissa sekä Kontiopuiston alueen ikäihmisille korttelikerho Kontiopuiston seurakuntakodilla.
Lisäksi kylillä toimii diakonia-, seurakunta- ja lähetyspiirejä.

Tarkista kokoontumispaikat ja -ajat tapahtumakalenterista.

Ne ovat paikkoja juuri sinulle! Voit tulla nauttimaan ohjelmatuokioista ja tarjoilusta sekä halutessasi osallistua toiminnan järjestämiseen.

Ystäväntupa Naarajärvellä toimii osoitteessa Seunalantie 6 C, muut kohtaamispaikat ovat seurakuntakodeilla ja -taloilla.

Sylvinkujan kirppis

Osoitteessa Sylvinkuja 1

Kirpputori on auki arkilauantaisin klo 9 – 13.

Syksyllä 2020 kirppiksen toiminta käynnistyy Syyssäpinöillä ja -myyjäisillä la 19.9. klo 9-13!

Lahjoitusten vastaanotto

Otamme vastaan puhdasta ja ehjää vaatetta ja kodintavaraa (ei kirjoja). Lahjoitukset voi tuoda kirppiksen aukioloaikana tai sopimuksen mukaan: Eija Junnilainen p. 050 911 9662

Jos haluat lahjoittaa huonekaluja, ota yhteys diakoniatyöntekijään. Kirppikselle emme ota niitä vastaan.

Kaikki tuotto diakonia- ja lähetystyön hyväksi!

Piirretty mökki jonka piipusta nousee savua. Ystäväntupa.