HUOM. Avoimet ovet ovat tauolla 13.5.2020 asti koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Lue lisää etusivulta "Tiedote - Koronavirus".

Sylvinkujan kirppis on kevään 2020 suljettu, jonka jälkeen kirppis jää kesätauolle ja aukeaa jälleen syksyllä. Emme ota lahjoituksia toistaiseksi vastaan.

Avoimet ovet

Avoimien ovien toimintaa tarjoavat Ystäväntupa Naarajärvellä, Huiluupaekka Virtasalmella, Pilkettä päivään Jäppilässä, Tuunauspaja ja korttelikerho kantakaupungissa sekä Kontiopuiston alueen ikäihmisille korttelikerho Kontiopuiston seurakuntakodilla.
Lisäksi kylillä toimii diakonia-, seurakunta- ja lähetyspiirejä.

Tarkista kokoontumispaikat ja -ajat tapahtumakalenterista.

Ne ovat paikkoja juuri sinulle! Voit tulla nauttimaan ohjelmatuokioista ja tarjoilusta sekä halutessasi osallistua toiminnan järjestämiseen.

Ystäväntupa Naarajärvellä toimii osoitteessa Seunalantie 6 C, muut kohtaamispaikat ovat seurakuntakodeilla ja -taloilla.

Sylvinkujan kirppis

Osoitteessa Sylvinkuja 1

Sylvinkujan kirppis on kevään 2020 suljettu, jonka jälkeen kirppis jää kesätauolle ja aukeaa jälleen syksyllä. Emme ota lahjoituksia toistaiseksi vastaan.

Kirpputori auki arkilauantaisin klo 9 – 13

Lahjoitusten vastaanotto

Kaikki kantakaupungin ja Naarajärven alueen lahjoitustavaran vastaanotto tapahtuu Sylvinkujan kirpputorin tiloissa, Sylvinkuja 1 (Iso-Pappilan alapuolella)

Otetaan vastaan puhtaita ja ehjiä tavaroita ja vaatteita.

Sylvinkujan kirpputorille emme ota vastaan kirjoja.

Tavaran vastaanottamisen sopiminen (silloin kun kirpputori ei ole auki):

Merja Suhonen p.050 558 0206

Kaikki tuotto diakonia- ja lähetystyön hyväksi!

Piirretty mökki jonka piipusta nousee savua. Ystäväntupa.