HUOM. Avoimet ovet ovat tauolla toistaiseksi koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Sylvinkujan kirppis on kesätauolla ja aukeaa jälleen syksyllä. Emme ota lahjoituksia toistaiseksi vastaan.

Avoimet ovet

Avoimien ovien toimintaa tarjoavat Ystäväntupa Naarajärvellä, Huiluupaekka Virtasalmella, Pilkettä päivään Jäppilässä, Tuunauspaja ja korttelikerho kantakaupungissa sekä Kontiopuiston alueen ikäihmisille korttelikerho Kontiopuiston seurakuntakodilla.
Lisäksi kylillä toimii diakonia-, seurakunta- ja lähetyspiirejä.

Tarkista kokoontumispaikat ja -ajat tapahtumakalenterista.

Ne ovat paikkoja juuri sinulle! Voit tulla nauttimaan ohjelmatuokioista ja tarjoilusta sekä halutessasi osallistua toiminnan järjestämiseen.

Ystäväntupa Naarajärvellä toimii osoitteessa Seunalantie 6 C, muut kohtaamispaikat ovat seurakuntakodeilla ja -taloilla.

Sylvinkujan kirppis

Osoitteessa Sylvinkuja 1

Sylvinkujan kirppis on kesätauolla ja aukeaa jälleen syksyllä. Emme ota lahjoituksia toistaiseksi vastaan.

Kirpputori auki arkilauantaisin klo 9 – 13

Lahjoitusten vastaanotto

Otamme vastaan puhdasta ja ehjää vaatetta ja kodintavaraa (ei kirjoja). Lahjoitukset voi tuoda kirppiksen aukioloaikana tai sopimuksen mukaan: Eija Junnilainen p. 050 911 9662

Jos haluat lahjoittaa huonekaluja, ota yhteys diakoniatyöntekijään. Kirppikselle emme ota niitä vastaan.

Kaikki tuotto diakonia- ja lähetystyön hyväksi!

Piirretty mökki jonka piipusta nousee savua. Ystäväntupa.