Kontiopuiston seurakuntakoti

Kaarnatie 1, 76120  Pieksämäki

Kontiopuiston seurakuntakoti Vuonna 1975 valmistunut seurakuntakoti sijaitsee lähellä Kontiopuiston koulua ja Etelä-Savon ammattiopistoa, Esedua. Rakennuksen suunnittelijana toimi Heikki Korppi-Tommola.

Seurakuntakoti palvelee seurakuntalaisia erilaisissa kerhoissa ja tilaisuuksissa. Vuonna 2005 remontoitu seurakuntasali ja kerhotilat luovat viihtyisät puitteet toiminnalle sekä diakoniatyöntekijän vastaanotolle.

Kynnyksiä, mutta E-WC hälytyksellä ja säädettävillä käsituilla.

Kaarnatie 1, 76120 Pieksämäki

Perhemuskari

Perhemuskarissa musisoidaan, leikitään ja lauletaan kokoperheen voimin, aikuinen ja lapsi yhdessä. Perhemuskariin voit tulla silloin kun pääset, ei ennakkoilmoittautumista.

Kaarnatie 1, 76120 Pieksämäki

Perhekerho

Perhekerho on lapsiperheiden ja hoitajien lapsineen mukava kohtaamispaikka. Perhekerho on vertaisryhmä, leikkipaikka ja hyvä hetki.