HUOM. Avoimet ovet ovat tauolla toistaiseksi koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Sylvinkujan kirppis on kesätauolla ja aukeaa jälleen syksyllä. Emme ota lahjoituksia toistaiseksi vastaan.

Avoimet ovet

Diakonian avoimia ovia on eri puolilla seurakunnan toimialuetta.

Avoimien ovien toimintaa tarjoavat:

Ystäväntupa Naarajärvellä, Huiluupaekka Virtasalmella, Pilkettä päivään Jäppilässä, Tuunauspaja ja Matalan kynnyksen korttipaja, kantakaupungin korttelikerho sekä Kontiopuiston alueen ikäihmisille korttelikerho Kontiopuiston seurakuntakodilla.

Lisäksi kylillä toimii diakonia-, seurakunta- ja lähetyspiirejä.

Ajankohtaiset kokoontumispaikat ja -ajat näet tapahtumakalenterista.

Sylvinkujan kirpputori

Sylvinkuja 1

Kirpputori auki arkilauantaisin klo 9-13. Kesäisin kirpputori on kiinni.

Lahjoitusten vastaanotto

Otamme vastaan puhdasta ja ehjää vaatetta ja kodintavaraa (ei kirjoja). Lahjoitukset voi tuoda kirppiksen aukioloaikana tai sopimuksen mukaan: Eija Junnilainen p. 050 911 9662

Jos haluat lahjoittaa huonekaluja, ota yhteys diakoniatyöntekijään. Kirppikselle emme ota niitä vastaan.

Kaikki tuotto diakonia- ja lähetystyön hyväksi!