HUOM. Avoimet ovet ovat tauolla 13.5.2020 asti koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Lue lisää etusivulta "Tiedote - Koronavirus".

Sylvinkujan kirppis on kevään 2020 suljettu, jonka jälkeen kirppis jää kesätauolle ja aukeaa jälleen syksyllä. Emme ota lahjoituksia toistaiseksi vastaan.

Avoimet ovet

Diakonian avoimia ovia on eri puolilla seurakunnan toimialuetta.

Avoimien ovien toimintaa tarjoavat:

Ystäväntupa Naarajärvellä, Huiluupaekka Virtasalmella, Pilkettä päivään Jäppilässä, Tuunauspaja ja Matalan kynnyksen korttipaja, kantakaupungin korttelikerho sekä Kontiopuiston alueen ikäihmisille korttelikerho Kontiopuiston seurakuntakodilla.

Lisäksi kylillä toimii diakonia-, seurakunta- ja lähetyspiirejä.

Ajankohtaiset kokoontumispaikat ja -ajat näet tapahtumakalenterista.

Sylvinkujan kirpputori

Sylvinkuja 1

Kirpputori auki arkilauantaisin klo 9-13. Kesäisin kirpputori on kiinni.

Lahjoitusten vastaanotto

Otamme vastaan puhdasta ja ehjää vaatetta ja kodintavaraa (ei kirjoja). Lahjoitukset voi tuoda kirppiksen aukioloaikana tai sopimuksen mukaan: Merja (Mellu) Suhonen, puh. 050 558 0206.

Jos haluat lahjoittaa huonekaluja, ota yhteys diakoniatyöntekijään. Kirppikselle emme ota niitä vastaan.

Kaikki tuotto diakonia- ja lähetystyön hyväksi!