Perhekerho

ma 9.9. kello 09.30 - kello 11.30

Kontiopuiston seurakuntakoti

Perhekerho on lapsiperheiden ja hoitajien lapsineen mukava kohtaamispaikka. Perhekerho on vertaisryhmä, leikkipaikka ja hyvä hetki.

Perhekerhossa pikkulapsiperheet ja hoitajat lapsiryhmineen kokoontuvat yhteen. Perhekerho on monen vauvan ensimmäinen ryhmä. Perhekerhossa leikitään, liikutaan, lauletaan, askarrellaan, leivotaan - mitä kaikkea keksitäänkään. Aina on vähän ohjattua toimintaa ja pieni hartaushetki sekä paljon leikkiä ja jutteluaikaa! Kerho päättyy satuhetkeen ja välillä juodaan kahvit.

Tervetuloa!


Katso myös

ti 17.9. klo 17.30 -19.00

Uusi kirkko

Perheliikunta

Perheiden liikuntakerhossa liikutaan monipuolisesti ja nautitaan liikunnan riemusta yhdessä toisten perheiden kanssa. Liikkumassa käydään myös ulkona ja luonnossa.
ke 18.9. klo 17.00 -19.00

Siilin päiväkerho, Jäniksenpolku 4 Naarajärvi

Iltaperhekerho

Iltaperhekerho kokoontuu keskiviikkoiltaisin klo 17-19 Siilin päiväkerholla. Kerhoon ovat tervetulleita pikkulapsiperheet ja lapset oman aikuisen kanssa. Kerhossa on yhteistä ohjattua toimintaa, leikkiä ja seurustelua sekä iltapala kerhon päätteeksi.
to 19.9. klo 17.30 -19.00

Kontiopuiston seurakuntakoti

Perhemuskari

Perhemuskarissa musisoidaan, leikitään ja lauletaan kokoperheen voimin, aikuinen ja lapsi yhdessä. Perhemuskariin voit tulla silloin kun pääset, ei ennakkoilmoittautumista.