Perheperjantai

Uuden kirkon seurakuntakeskus

Perheperjantai on perhekerho ja tapaamispaikka, johon voit tulla viettämään aamupäivän tai vierailemaan hetkeksi. Perheperjantai kokoontuu Uuden kirkon alakerrassa, käynti Koulukadun puolelta. Perheperjantaissa on perhekerhon tapaan koolla mukavaa vertaisväkeä ja monipuolista tekemistä.

Perheperjantaissa voit viettää koko aamupäivän tai käväista lyhyemmän aikaa. Ohjelmassa on aina vähän ohjattua tekemistä, vapaata leikkiä ja seurustelua sekä pieni välipala. Liikuntasali on aina käytössä ja sopimuksen  mukaan järjestetään myös lounasruokailu. Tervetuloa mukaan entiset uudet perhekerholaiset: vanhemmat, isovanhemmat, hoitajat ja muut aikuiset pikkulapsineen!

Siilin päiväkerho, Jäniksenpolku 4 Naarajärvi

Iltaperhekerho

Iltaperhekerho kokoontuu keskiviikkoiltaisin klo 17-19 Siilin päiväkerholla. Kerhoon ovat tervetulleita pikkulapsiperheet ja lapset oman aikuisen kanssa. Kerhossa on yhteistä ohjattua toimintaa, leikkiä ja seurustelua sekä iltapala kerhon päätteeksi.

Kontiopuiston seurakuntakoti

Perhemuskari

Perhemuskarissa musisoidaan, leikitään ja lauletaan kokoperheen voimin, aikuinen ja lapsi yhdessä. Perhemuskariin voit tulla silloin kun pääset, ei ennakkoilmoittautumista.

Uuden kirkon seurakuntakeskus

Perheperjantai