Virtasalmen perhekerho

Virtasalmen seurakuntakoti

Perhekerho on lapsiperheiden oma kerho, vertaisryhmä ja hyvä hetki

Perhekerho kokoaa alueen lapset vanhempineen ja hoitajineen yhteen. Perhekerhoon ovat tervetulleita niin vauvat kuin vaarit ja mummit pienten lasten kanssa. Perhekerhossa touhutaan monenlaista, leikitään, liikutaan, lauletaan ja syödään välillä maistuvaista. Tervetuloa mukaan!

Uusi kirkko

Perheliikunta

Perheiden liikuntakerhossa liikutaan monipuolisesti ja nautitaan liikunnan riemusta yhdessä toisten perheiden kanssa. Liikkumassa käydään myös ulkona ja luonnossa.

Siilin päiväkerho, Jäniksenpolku 4 Naarajärvi

Iltaperhekerho

Iltaperhekerho kokoontuu keskiviikkoiltaisin klo 17-19 Siilin päiväkerholla. Kerhoon ovat tervetulleita pikkulapsiperheet ja lapset oman aikuisen kanssa. Kerhossa on yhteistä ohjattua toimintaa, leikkiä ja seurustelua sekä iltapala kerhon päätteeksi.

Kontiopuiston seurakuntakoti

Perhemuskari

Perhemuskarissa musisoidaan, leikitään ja lauletaan kokoperheen voimin, aikuinen ja lapsi yhdessä. Perhemuskariin voit tulla silloin kun pääset, ei ennakkoilmoittautumista.