Perheliikunta

Uusi kirkko

Perheiden liikuntakerhossa liikutaan monipuolisesti ja nautitaan liikunnan riemusta yhdessä toisten perheiden kanssa. Liikkumassa käydään myös ulkona ja luonnossa.

Perheiden liikuntakerhossa liikutaan ohjatusti ja monipuolisesti sisällä  liikuntasalissa ja tehdään sovitusti  retkiä metsään ja ulkoliikuntapaikoille. Tervetuloa pikkulapsi- ja pienten koululaisten perheet ja lapset oman aikuisen kanssa!

Mukaan liikuntaan sopivat vaatteet ja oma juomapullo.

Uusi kirkko

Perheliikunta

Siilin päiväkerho, Jäniksenpolku 4 Naarajärvi

Iltaperhekerho

Iltaperhekerho kokoontuu keskiviikkoiltaisin klo 17-19 Siilin päiväkerholla. Kerhoon ovat tervetulleita pikkulapsiperheet ja lapset oman aikuisen kanssa. Kerhossa on yhteistä ohjattua toimintaa, leikkiä ja seurustelua sekä iltapala kerhon päätteeksi.

Kontiopuiston seurakuntakoti

Perhemuskari

Perhemuskarissa musisoidaan, leikitään ja lauletaan kokoperheen voimin, aikuinen ja lapsi yhdessä. Perhemuskariin voit tulla silloin kun pääset, ei ennakkoilmoittautumista.