Perheiden takkailta

Nuuvinniemen leirikeskus

Takkailta kokoaa perheet yhteen saunomaan ja viettämään iltaa takkatulen äärellä.

Perheiden takkailta kokoontuu kerran kuukaudessa maanantaisin Nuuvinnimen leirikeskuksessa. On saunavuorot miehilla ja naisille, pientä yhteistä ohjelmaa, iltapalaa ja iltarukous päivä päätteeksi. Tervetuloa mukaan!

Uusi kirkko

Perheliikunta

Perheiden liikuntakerhossa liikutaan monipuolisesti ja nautitaan liikunnan riemusta yhdessä toisten perheiden kanssa. Liikkumassa käydään myös ulkona ja luonnossa.

Siilin päiväkerho, Jäniksenpolku 4 Naarajärvi

Iltaperhekerho

Iltaperhekerho kokoontuu keskiviikkoiltaisin klo 17-19 Siilin päiväkerholla. Kerhoon ovat tervetulleita pikkulapsiperheet ja lapset oman aikuisen kanssa. Kerhossa on yhteistä ohjattua toimintaa, leikkiä ja seurustelua sekä iltapala kerhon päätteeksi.

Kontiopuiston seurakuntakoti

Perhemuskari

Perhemuskarissa musisoidaan, leikitään ja lauletaan kokoperheen voimin, aikuinen ja lapsi yhdessä. Perhemuskariin voit tulla silloin kun pääset, ei ennakkoilmoittautumista.