Lasten urkukonsertti

Uusi kirkko

Lasten urkukonsertissa kuullaan monenlaista lapsille tuttua musiikkia

Lasten urkukonsertissa kuljetaan kuunnellen ja katsellen musiikin ihmelliseen ja kauniiseen maailmaan kirkonrotan mukana. Tervetuloa kaikille avoimeen tarinalliseen urkukonserttiin!

Pieksämäen seurakunta

Siilin päiväkerho, Jäniksenpolku 4 Naarajärvi

Iltaperhekerho

Iltaperhekerho kokoontuu keskiviikkoiltaisin klo 17-19 Siilin päiväkerholla. Kerhoon ovat tervetulleita pikkulapsiperheet ja lapset oman aikuisen kanssa. Kerhossa on yhteistä ohjattua toimintaa, leikkiä ja seurustelua sekä iltapala kerhon päätteeksi.

Kontiopuiston seurakuntakoti

Perhemuskari

Perhemuskarissa musisoidaan, leikitään ja lauletaan kokoperheen voimin, aikuinen ja lapsi yhdessä. Perhemuskariin voit tulla silloin kun pääset, ei ennakkoilmoittautumista.

Uuden kirkon seurakuntakeskus

Perheperjantai

Perheperjantai on perhekerho ja tapaamispaikka, johon voit tulla viettämään aamupäivän tai vierailemaan hetkeksi. Perheperjantai kokoontuu Uuden kirkon alakerrassa, käynti Koulukadun puolelta. Perheperjantaissa on perhekerhon tapaan koolla mukavaa vertaisväkeä ja monipuolista tekemistä.