Perhemuskari

Kontiopuiston seurakuntakoti

Perhemuskarissa musisoidaan, leikitään ja lauletaan kokoperheen voimin, aikuinen ja lapsi yhdessä. Perhemuskariin voit tulla silloin kun pääset, ei ennakkoilmoittautumista.

Perhemuskariin ovat tervetulleita kaiken kokoiset pikkulapsiperheet. Muskarissa lauletaan ja leikitään, soitellaan ja nautitaan musiikin riemusta. Musisoinnin päätteeksi istahdetaan yhdessä iltapalalle.

Tervetuloa entiset ja uudet muskarilaiset! Tervetuloa lapset yhdessä oman aikuisen, vaikka mummin, ukin tai kummin kanssa! :)

Uusi kirkko

Perheliikunta

Perheiden liikuntakerhossa liikutaan monipuolisesti ja nautitaan liikunnan riemusta yhdessä toisten perheiden kanssa. Liikkumassa käydään myös ulkona ja luonnossa.

Siilin päiväkerho, Jäniksenpolku 4 Naarajärvi

Iltaperhekerho

Iltaperhekerho kokoontuu keskiviikkoiltaisin klo 17-19 Siilin päiväkerholla. Kerhoon ovat tervetulleita pikkulapsiperheet ja lapset oman aikuisen kanssa. Kerhossa on yhteistä ohjattua toimintaa, leikkiä ja seurustelua sekä iltapala kerhon päätteeksi.

Kontiopuiston seurakuntakoti

Perhemuskari