Iltaperhekerho

Siilin päiväkerho, Jäniksenpolku 4 Naarajärvi

Iltaperhekerho kokoontuu keskiviikkoiltaisin klo 17-19 Siilin päiväkerholla. Kerhoon ovat tervetulleita pikkulapsiperheet ja lapset oman aikuisen kanssa. Kerhossa on yhteistä ohjattua toimintaa, leikkiä ja seurustelua sekä iltapala kerhon päätteeksi.

Iltaperhekerho vastaa seurakuntalaisten toiveeseen iltaisin toteutettavasta vertaistoiminnasta lapsiperheille. Tervetuloa mukaan! Kerhossa on monipuolisesti yhteistä ohjattua toimintaa hartaushetkineen, vapaata leikkiä ja seurustelua. Siilin päiväkerhon viihtyisät tilat luovat hyvät puitteet yhdessäololle!

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Pieksämäen seurakunta
Keskuskatu 27, 2. krs
76100 Pieksämäki

Sinikellonkuja 4 kerhotila

Perhekerho

Perhekerho on lapsiperheiden ja lasten hoitajineen avoin kohtaamispaikka ja vertaisryhmä.

Jäppilän seurakuntatalo

Virtasalmen seurakuntakoti

Perhekerho

Perhekerho on lapsiperheiden ja lasten omien aikuistensa kanssa avoin kohtaamispaikka ja vertaisryhmä.