Perhemuskari

Kontiopuiston seurakuntakoti

Perhemuskarissa musisoidaan, leikitään ja lauletaan kokoperheen voimin, aikuinen ja lapsi yhdessä. Perhemuskariin voit tulla silloin kun pääset, ei ennakkoilmoittautumista.

Perhemuskariin ovat tervetulleita kaiken kokoiset pikkulapsiperheet. Muskarissa lauletaan ja leikitään, soitellaan ja nautitaan musiikin riemusta. Musisoinnin päätteeksi istahdetaan yhdessä iltapalalle.

Tervetuloa entiset ja uudet muskarilaiset! Tervetuloa lapset yhdessä oman aikuisen, vaikka mummin, ukin tai kummin kanssa! :)

Kontiopuiston seurakuntakoti

Perhekerho

Perhekerho on lapsiperheiden ja hoitajien lapsineen avoin kohtaamispaikka ja vertaisryhmä.

Virtasalmen seurakuntakoti

Perhekerho

Perhekerho on lapsiperheiden ja lasten omien aikuistensa kanssa avoin kohtaamispaikka ja vertaisryhmä.

Uuden kirkon seurakuntakeskus

Perheliikunta

Perheliikunta on perheiden avoin liikuntakerho, jossa liikkuminen on iloista ja monipuolista eikä lainkaan ryppyotsaista. Perheiden liikuntakerho kokoontuu yleensä Uuden kirkon liikuntasalissa.