Iltaperhekerho

Siilin päiväkerho, Jäniksenpolku 4 Naarajärvi

Iltaperhekerho kokoontuu keskiviikkoiltaisin klo 17-19 Siilin päiväkerholla. Kerhoon ovat tervetulleita pikkulapsiperheet ja lapset oman aikuisen kanssa. Kerhossa on yhteistä ohjattua toimintaa, leikkiä ja seurustelua sekä iltapala kerhon päätteeksi.

Iltaperhekerho vastaa seurakuntalaisten toiveeseen iltaisin toteutettavasta vertaistoiminnasta lapsiperheille. Tervetuloa mukaan! Kerhossa on monipuolisesti yhteistä ohjattua toimintaa hartaushetkineen, vapaata leikkiä ja seurustelua. Siilin päiväkerhon viihtyisät tilat luovat hyvät puitteet yhdessäololle!

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Pieksämäen seurakunta
Keskuskatu 27, 2. krs
76100 Pieksämäki

Uusi kirkko

Perheliikunta

Perheiden liikuntakerhossa liikutaan monipuolisesti ja nautitaan liikunnan riemusta yhdessä toisten perheiden kanssa. Liikkumassa käydään myös ulkona ja luonnossa.

Siilin päiväkerho, Jäniksenpolku 4 Naarajärvi

Iltaperhekerho

Kontiopuiston seurakuntakoti

Perhemuskari

Perhemuskarissa musisoidaan, leikitään ja lauletaan kokoperheen voimin, aikuinen ja lapsi yhdessä. Perhemuskariin voit tulla silloin kun pääset, ei ennakkoilmoittautumista.