Päiväkerhot

PÄIVÄKERHOIHIN TOIMINTAKAUDELLE 2020-21 ILMOITTAUTUMINEN ON EDELLEEN AVOINNA!

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUU SÄHKÖISESTI TÄÄLLÄ SEURAKUNNAN KOTISIVUILLA ILMOITTAUTUMISET KOHDASSA.

SYYSKAUDEN KERHOTOIMINTA ALKAA 17.8.

Päiväkerho on seurakunnan palvelua ja avointa varhaiskasvatusta pikkulapsiperheille. Kerhot tarjoavat monipuolista toimintaa 2-6-vuotiaille lapsille yksi - kaksi kertaa viikossa. Päiväkerhoissa leikitään ja lauletaan, liikutaan ja askarrellaan sekä hiljennytään hartaushetkessä. Päiväkerhossa iloitaan ja eletään todeksi kristillisiä perinteitä sekä arvomaailmaa ja kasvetaan yhdessä tuntemaan Jumalaa.

Päiväkerhoja ohjaavat seurakunnan lastenohjaajat. Kerhot ovat maksuttomia.

Peruspäiväkerhojen lisäksi järjestetään 4-6v. Luontopäiväkerhoa ja Liikkaripäiväkerhoa. Luontopäiväkerho kokoontuu iltapäivällä Kontiopuiston seurakuntatalolla ja sen toiminta painottuu ulkoiluun, retkeilyyn ja luonnon tutkimiseen.

Liikkaripäiväkerho on Uudella kirkolla kokoontuva monipuolinen  liikuntakerho.

Päiväkerhoja kokoontuu

seurakunnan toimipisteissä Kontiopuistossa, Naarajärvellä ja  Uudella kirkolla sekä Virtasalmella ja Jäppilässä, jos niihin muodostuu vähintään 5-6 lapsen ryhmä. . Lisäksi Naarajärvellä toimii Siilin päiväkerho entisissä päiväkodin tiloissa.

Kaikki kerhot ovat maksuttomia.

Päiväkerhoon voi ilmoittautua myös toimintakauden aikana, jos ryhmissä on tilaa uusille lapsille. Lisätietoja varhaiskasvatuksen ohjaajalta Kaija Puustinen 0503819639

Vihreällä pohjalla Perheiden kesätoimintojen tiedot
Perheiden kesätoiminta kutsuu retkille ja pihalle
Nuuvin ranta ja laituri sekä emoji aurinko Perheiden leiripäivä Nuuvissa 29.7.20 klo 9.30-13 Lounas 2e