Kesätyöhaku hautausmaille

Pieksämäen seurakunta palkkaa vähintään 18-vuotiaita kesä-/kausityöntekijöitä hautausmaille 15.4.19 alkaen. Hakuaika on 7.1-21.2, haastattelut kutsutuille viikolla 10. Työsuhteet ovat 2-5 kuukauden mittaisia. Seurakunta etsii innokkaita, työhön sitoutuvia, säähän kuin säähän sopeutuvia työntekijöitä hautausmaille. Työ on fyysisesti raskasta ulkotyötä. Kaikki osallistuvat kaikkiin hautausmaiden töihin mm. haravointiin, kukkapesien tekemiseen, istutukseen ja hoitoon, nurmikoiden hoitoon, kappelien siivoukseen Siilin ja Vangasniemen kappeleilla. Hautausmaille palkataan 16 kesä/kausityöntekijää eripituisiin sopimuksiin sekä Vanhalle kirkolle kirkko-opas/sankarihautojen hoitaja. Työehtosopimuksena on KirvesTEs, jonka mukaan määräytyy myös palkkaus. Työaika on 38,45 h/vko. Ilmoitamme haastatteluun valituille vko 9, haku päättyy torstaina 21.2.19 klo 15:00, haastattelut vko 10. Suuren hakijamäärän vuoksi emme ilmoita jos valinta ei kohdistu sinuun. Toivoisimme, että voisimme olla yhteydessä sähköpostilla.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.