pmksrkvarilogo300

Pieksämäellä ovat voimassa Essoten koronaepidemian kiihtymisvaiheen suositukset ja ohjeistukset sekä Itä-Suomen aluehallintoviraston määräykset 22.1.2021 saakka.

Aluehallintovirasto tekee päätöksen rajoitteiden jatkamisesta tällä viikolla. Sen pohjalta myös Pieksämäen kaupunki tarkastelee rajoituksia ja suosituksia uudelleen.

Tässä epävarmassa tilanteessa emme voi vielä ilmoittaa tulevia tapahtumia. Kun tiedämme uudet rajoitukset, tiedotamme myös toiminnastamme.

Seurakunta noudattaa kaikessa toiminnassaan terveysviranomaisten ohjeita ja suosituksia ja kannustaa kaikkia ihmisiä varovaisuuteen ja vastuullisuuteen.

Yleisötilaisuudet

• Yleisötilaisuuksia suositellaan vältettäväksi.  Tilaisuuksia voi kuitenkin järjestää painavilla perusteilla (esim. hautajaiset) alla olevat rajoitukset huomioiden:
    • osallistujien määrä rajataan korkeintaan 20 henkilöön
    • osallistujat käyttävät maskeja koko tilaisuuden ajan
    • tilaisuudessa huomioidaan turvavälit
    • ruoka- tai juomatarjoilua ei järjestetä

JUMALANPALVELUKSET JA HARTAUDET

Su 24.1. klo 10 Jumalanpalvelus netissä Vanhasta kirkosta,
Ruut Hanhikorpi, Ari Voutilainen.

Jumalanpalvelukset löytyy seurakunnan kotisivuilla www.pieksamaenseurakunta.fi  etusivulla Toimintaa ja tapahtumia -> Livelähetykset sekä tallenne jumalanpalveluksesta ja hartaudet löytyvät Pieksämäen seurakunnan facebookista ja YouTube –kanavalta, missä julkaisemme paljon muutakin sisältöä.

Korona-ajasta huolimatta seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa, ota rohkeasti yhteyttä!

Ma 18.1.   klo 18 Kirkkovaltuuston kokous Uuden kirkon seurakuntasalissa, Keskuskatu 27, Pieksämäki.

To 21.1.     klo 17 Yhteiskristillinen rukousilta suorana lähetyksenä netissä Vanhasta kirkosta, mukana Mikko ja Maria Mentu, Hannu Airaksinen, Kari Härkönen, Matti Pehkonen, Rebekka Kinnunen, Ari Voutilainen, Sirpa Jaatinen ja Heidi Hirvonen.

LAPSET JA PERHEET

TIEDOKSI!
Lasten ja perheiden toiminta Siilin entiseltä päiväkodilta
, Jäniksenpolku 4, on siirtynyt Naarajärven seurakuntatalon alakertaan, Vilhulantie  12. Käynti talon päädystä oikealta alapihalle.
Autojen pysäköinti yleiselle parkkialueelle Kanttilan pihassa.

Päiväkerhot ja Perhekerhot aloittivat kevättoimintakauden
UUSI Naarajärven perhekerho aloittaa ma 18.1. klo 9.30-11.30 Naarajärven seurakuntatalon alakerta
Jäppilän perhekerho ti klo 9.30-11.30 Jäppilän srk.talo.
Kontiopuiston perhekerho ke klo 9.30-11.30, Kaarnatie 1.
Iltaperhekerho ke klo 17-19 Naarajärven seurakuntatalon alakerta
Perheperjantai pe klo 9-13 Uusi kirkko, käynti Koulukadun puolelta.
Perhekerhoissa käytetään maskia.
Tervetuloa!
Perheliikunta ja Perhemuskari alkavat viikolla 4.

Seurakunnan hautausmaatoimisto ja seurakuntatoimisto

Palvelevat puhelimitse ja sähköpostitse ja etukäteen  ajanvarauksella kasvotusten 2 henkilöä kerrallaan.

(etunimi.sukunimi@evl.fi)

Seurakuntatoimisto: Rita Eronen p.044 737 2201, Pia Pöntinen p.044 737 2206

Hautausmaatoimisto: Ulla Laulainen p.040 511 1967, Satu Hyyryläinen p.044 737 2205

www.pieksamaenseurakunta.fi