Jumalanpalvelus ja uskonelämä

Pieksämäen seurakunnassa sanajumalanpalvelusta tai messua vietetään sunnuntaisin ja juhlapyhinä kello 10 ja 13 eri kirkoissa seurakunnan alueella.

Jumalanpalvelus on seurakunnan yhteinen juhla, hetki Sanan ja sakramentin, ehtoollisen, ääressä.
Jumalanpalvelus on hengellisen elämän keskus, sydän.

Vaalijalan kirkossa viikkopalvelus järjestetään sunnuntaisin kello 13.30.

Seurakunnassa vietetään iltakirkkoja Uudessa kirkossa, Naarajärven seurakuntatalolla ja kesäaikaan Leirisaaressa, Virtasalmella.
Kohtaamispaikka järjestetään syys- ja kevätkaudella kerran kuukaudessa sunnuntaisin kello 17 Uudessa kirkossa tai Naarajärven seurakuntatalolla.

Tapahtumakalenterista näet Jumalanpalvelusten ajankohdat ja paikat.

Kohtaamispaikka

Kohtaamispaikka on iltajumalanpalvelus, jossa lauletaan ylistyslauluja bändin säestyksellä, puhujina on myös maallikoita ja ilta toteutetaan yhdessä vapaaehtoisten kanssa.

Illoissa on ehtoollinen, musiikkia, Raamattu opetusta, rukousta, todistusta ja tarjoilua.
Lapsille oma raamattuhetki ja ohjelmaa.

Kohtaamispaikka-illat
Uudessa kirkossa
Iltojen valmistelu- ja rukousillat
Tapulin Tuvalla
Su 21.1. klo 17 To 18.1. klo 18
Su 18.2. klo 17 To 15.2. klo 18
Su 18.3. klo 17 To 15.3. klo 18
Su 22.4. klo 17 To 19.4. klo 18
Su 20.5. klo 17 To 17.5. klo 18

Tervetuloa mukaan kohtaamaan toisemme ja Jumala!

Virtasalmen kirkon alttari, jossa risti, kynttilät ja kukkia.
Pappi tarjoaa ehtoollista äidin sylissä olevalle lapselle.