Motoristikirkko

Motoristikirkko

Tihusniemellä

Kaikille avoin!

Jäppilän Motoristikirkko järjestetään lauantaina 9.6. klo 14 Jäppilän Tihusniemellä. Paikkana on Strengellin piha, Tihusniementie 822, 77580 Tihusniemi, joka on monille tuttu paikka entisenä pienkonekorjaamon piha-alueena. Motoristikirkko on kaikille avoin ja sen järjestää Pieksämäen ev.lut. seurakunta. Kitarasäestyksestä vastaa Matias Kauhanen. Korjaamon piha-alue on varattu kaksipyöräisille. Autoille löytyy parkkipaikka Tihusniemen entisen koulun pihalta osoitteesta Opinahjontie 16.

Motoristikirkon jälkeen on mahdollista tutustua ennalleen jätettyyn pienkonekorjaamoon. Korjaamotoiminnan päätyttyä seitsemän vuotta sitten, korjaamo on jäänyt kertomaan olemassa olollaan omaa neljäkymmentä vuotista tarinaansa. Moni lähiseudun ihminen on vuosikymmenten aikana ehtinyt korjaamolla aikanaan käydä ja kuulla myös korjaajan tarinoita, samalla kun sai apua koneongelmaansa.

Tapahtuman päätteeksi ajetaan ryhmäajona Tihusniemeltä 10 km matka Jäppilän kirkonkylälle, käyden kääntymässä Jäppilän kirkon luota takaisin kaupanmäelle. Ryhmäajo päättyy Jäppilän kirkonkylällä omakustanteisille kirkkokahveille Tahon Cafe`Kahvihuoneelle, joka palvelee motoristikirkkolaisia pidennetyllä aukioloajalla.

Jäppilän Motoristikirkko toivottaa kaikki läheltä ja kauempaa tulevat lämpimästi tervetulleiksi!
Lisätietoja www.jappilanmotoristikirkko.simplesite.com.
Jäppilän Motoristikirkko löytyy myös valtakunnalliselta Avoimet kylät - 9.6.2018 tapahtumapäivän tapahtumakartalta www.avoimetkylat.fi

Jäppilän kirkkopiiri

Uusi kirkko