Lapsi Arkki

Uuden kirkon alahalli, käynti Koulukadun puolelta

Hengähdyshetki yksin lapsiperhearkea pyörittäville

Lapsi Arkki on hengähdystauko ja hetki omaa aikaa yksin lapsiperhearkea pyörittäville. Lapsi Arkki kokoontuu kaksi kertaa kuukaudessa. Vuoden viimeiset kerrat ovat Uudella kirkolla. Paikalla on aina seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijöitä ja lapsille hoitajia. Voit jättää lapsesi hoitoon ja käydä omilla asioillasi - tai istahtaa juttelemaan työntekijöiden kanssa. Lapsille on monenmoista puuhaa ja iltapala tarjotaan. Toimintaa järjestää yhteistyössä seurakunta Perheiden talo ja Seurakuntaopisto.Tervetuloa!

Seurakunta, Perheiden talo ja Seurakuntaopisto

Uuden kirkon alahalli

Iskän ja papan kanssa kerho

Iskän ja papan kanssa kerho on aikuisen ja lapsen yhteinen toiminnallinen kerho

Sinikellonkuja 4, seurakunnan kerhotila

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu lapsille ja perheille Sinikellonkujalla. Tervetuloa lasten jumalanpalvelushetkeen!

Sinikellonkuja 4, seurakunnan kerhotila

Pyhäkoulu

Pyhäillan pyhäkoulu lapsille ja perheille Sinikellonkujalla. Tervetuloa mukaan keväiseen lasten jumalanpalvelushetkeen!