Esa Pietilän Soolosaksofoni konsertti.

Esa Pietilän Soolosaksofoni konsertti. Vanha kirkko

Esa Pietilän soolokonsertit ovat saksofoni-ilmaisun eliittiä.

Pietilän tekninen taituruus ja saksofonin äänen rajoja mittaava ilmaisu moninaisine sointiväreineen ja tekstuureineen luo emotionaalisesti vahvoja tunnelmia - hänen improvisointiinsa ja äänipalettiinsa kuuluu minimalistisia kuiskauksia, energistä ja räväkkää free–revittelyä, moniäänisiä sointuja, rytmisiä yllätyksiä, ja jopa fuuganomaista monilinjaista vuoropuhelua improvisoitujen muotojen valamisen keinoina. Pietilän musiikki on kyllästetty visuaalisuudella, ja Esa luo ilmaisuunsa sisään fantasiamaailman joka yhdistettynä näkemyksiin mm. kuvataiteesta, antaa vapauden luoda saxofonin äänellä omintakeista tilaa ja avaruutta. Hänen ilmaisuunsa kuuluu tietynlainen “karhea” kauneus sen eri olomuodoissaan. Dramaturgisten jännitteiden kulun sanelee sisäinen dialogi ja kontrapunkti.

Vapaa pääsy
Ohjelma 10€

Esa Pietilän sooloimprovisaatiota Porvoossa 12.8.2011

Poleeni

Toivoa nuorille- konsertti

Tervetuloa nauttimaan musiikista ja tukemaan nuorten koulunkäyntiä!

Uusi kirkko

Getsemanen puutarhassa -pienoispassio

Tervetuloa kuuntelemaan Getsemanen puutarhassa -pienoispassiota, jonka esittävät Rautalammin rovastikunnan kuoroista koottu suurkuoro.