Perhemuskari

Kontiopuiston seurakuntakoti

Perhemuskarissa musisoidaan, leikitään ja lauletaan kokoperheen voimin, aikuinen ja lapsi yhdessä. Perhemuskariin voit tulla silloin kun pääset, ei ennakkoilmoittautumista.

Perhemuskariin ovat tervetulleita kaiken kokoiset pikkulapsiperheet. Muskarissa lauletaan ja leikitään, soitellaan ja nautitaan musiikin riemusta. Musisoinnin päätteeksi istahdetaan yhdessä iltapalalle.

Tervetuloa entiset ja uudet muskarilaiset! Tervetuloa lapset yhdessä oman aikuisen, vaikka mummin, ukin tai kummin kanssa! :)

Siilin päiväkerho, Jäniksenpolku 4 Naarajärvi

Iltaperhekerho

Iltaperhekerho kokoontuu keskiviikkoiltaisin klo 17-19 Siilin päiväkerholla. Kerhoon ovat tervetulleita pikkulapsiperheet ja lapset oman aikuisen kanssa. Kerhossa on yhteistä ohjattua toimintaa, leikkiä ja seurustelua sekä iltapala kerhon päätteeksi.

Kontiopuiston seurakuntakoti

Perhemuskari

Uuden kirkon seurakuntakeskus

Perheperjantai

Perheperjantai on perhekerho ja tapaamispaikka, johon voit tulla viettämään aamupäivän tai vierailemaan hetkeksi. Perheperjantai kokoontuu Uuden kirkon alakerrassa, käynti Koulukadun puolelta. Perheperjantaissa on perhekerhon tapaan koolla mukavaa vertaisväkeä ja monipuolista tekemistä.