Jäppilän perhekerho

Jäppilän seurakuntatalo

Perhekerho kutsuu lapsiperheet ja aikuiset lapsen kanssa mukavaan yhdessäoloon

Perhekerho on lapsiperheiden oma kerho, lasten ja vanhempien tapaamispaikka, vertaisryhmä ja hyvä hetki! Perhekerho on monen vauvan ensimmäinen ryhmä. :)

Perhekerhossa leikitään, liikutaan, lauletaan, askarrellaan, kahvitellaan ja mitäpä yhdessä keksitäänkään.

Tervetuloa! Ei ennakkoilmoittautumista.

Uusi kirkko

Perheliikunta

Perheiden liikuntakerhossa liikutaan monipuolisesti ja nautitaan liikunnan riemusta yhdessä toisten perheiden kanssa. Liikkumassa käydään myös ulkona ja luonnossa.

Siilin päiväkerho, Jäniksenpolku 4 Naarajärvi

Iltaperhekerho

Iltaperhekerho kokoontuu keskiviikkoiltaisin klo 17-19 Siilin päiväkerholla. Kerhoon ovat tervetulleita pikkulapsiperheet ja lapset oman aikuisen kanssa. Kerhossa on yhteistä ohjattua toimintaa, leikkiä ja seurustelua sekä iltapala kerhon päätteeksi.

Kontiopuiston seurakuntakoti

Perhemuskari

Perhemuskarissa musisoidaan, leikitään ja lauletaan kokoperheen voimin, aikuinen ja lapsi yhdessä. Perhemuskariin voit tulla silloin kun pääset, ei ennakkoilmoittautumista.