Virtasalmen perhekerho

Virtasalmen seurakuntakoti

Perhekerho on lapsiperheiden oma kerho, vertaisryhmä ja hyvä hetki

Perhekerho kokoaa alueen lapset vanhempineen ja hoitajineen yhteen. Perhekerhoon ovat tervetulleita niin vauvat kuin vaarit ja mummit pienten lasten kanssa. Perhekerhossa touhutaan monenlaista, leikitään, liikutaan, lauletaan ja syödään välillä maistuvaista. Tervetuloa mukaan!

Kontiopuiston seurakuntakoti

Perhemuskari

Perhemuskarissa musisoidaan, leikitään ja lauletaan kokoperheen voimin, aikuinen ja lapsi yhdessä. Perhemuskariin voit tulla silloin kun pääset, ei ennakkoilmoittautumista.

Uuden kirkon seurakuntakeskus

Perheperjantai

Perheperjantai on perhekerho ja tapaamispaikka, johon voit tulla viettämään aamupäivän tai vierailemaan hetkeksi. Perheperjantai kokoontuu Uuden kirkon alakerrassa, käynti Koulukadun puolelta. Perheperjantaissa on perhekerhon tapaan koolla mukavaa vertaisväkeä ja monipuolista tekemistä.

Veturitori

Kaikki kyytiin HOP!