Iltaperhekerho

Siilin päiväkerho, Jäniksenpolku 4 Naarajärvi

Iltaperhekerho kokoontuu keskiviikkoiltaisin klo 17-19 Siilin päiväkerholla. Kerhoon ovat tervetulleita pikkulapsiperheet ja lapset oman aikuisen kanssa. Kerhossa on yhteistä ohjattua toimintaa, leikkiä ja seurustelua sekä iltapala kerhon päätteeksi.

Iltaperhekerho vastaa seurakuntalaisten toiveeseen iltaisin toteutettavasta vertaistoiminnasta lapsiperheille. Tervetuloa mukaan! Kerhossa on monipuolisesti yhteistä ohjattua toimintaa hartaushetkineen, vapaata leikkiä ja seurustelua. Siilin päiväkerhon viihtyisät tilat luovat hyvät puitteet yhdessäololle!

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Pieksämäen seurakunta
Keskuskatu 27, 2. krs
76100 Pieksämäki

Uuden kirkon seurakuntakeskus

Perheperjantai

Perheperjantai on perhekerho ja tapaamispaikka, johon voit tulla viettämään aamupäivän tai vierailemaan hetkeksi. Perheperjantai kokoontuu Uuden kirkon alakerrassa, käynti Koulukadun puolelta. Perheperjantaissa on perhekerhon tapaan koolla mukavaa vertaisväkeä ja monipuolista tekemistä.

Veturitori

Kaikki kyytiin HOP!

Toiminnallinen lapsiperhetapahtuma Veturitorilla

Kontiopuiston seurakuntakoti