Perheliikunta

Uusi kirkko

Perheiden liikuntakerhossa liikutaan monipuolisesti ja nautitaan liikunnan riemusta yhdessä toisten perheiden kanssa. Liikkumassa käydään myös ulkona ja luonnossa.

Perheiden liikuntakerhossa liikutaan ohjatusti ja monipuolisesti sisällä  liikuntasalissa ja tehdään sovitusti  retkiä metsään ja ulkoliikuntapaikoille. Tervetuloa pikkulapsi- ja pienten koululaisten perheet ja lapset oman aikuisen kanssa!

Mukaan liikuntaan sopivat vaatteet ja oma juomapullo.

Uuden kirkon seurakuntakeskus

Perheperjantai

Perheperjantai on perhekerho ja tapaamispaikka, johon voit tulla viettämään aamupäivän tai vierailemaan hetkeksi. Perheperjantai kokoontuu Uuden kirkon alakerrassa, käynti Koulukadun puolelta. Perheperjantaissa on perhekerhon tapaan koolla mukavaa vertaisväkeä ja monipuolista tekemistä.

Kontiopuiston seurakuntakoti

Perhekerho

Maanantain perhekerho kokoaa lapsiperheet Kontiopuiston seurakuntakodille, Kaarnatie 1

Jäppilän seurakuntatalo