Perheperjantai

Uuden kirkon seurakuntakeskus

Perheperjantai on perhekerho ja tapaamispaikka, johon voit tulla viettämään aamupäivän tai vierailemaan hetkeksi. Perheperjantai kokoontuu Uuden kirkon alakerrassa, käynti Koulukadun puolelta. Perheperjantaissa on perhekerhon tapaan koolla mukavaa vertaisväkeä ja monipuolista tekemistä.

Perheperjantaissa voit viettää koko aamupäivän tai käväista lyhyemmän aikaa. Ohjelmassa on aina vähän ohjattua tekemistä, vapaata leikkiä ja seurustelua sekä pieni välipala. Liikuntasali on aina käytössä ja sopimuksen  mukaan järjestetään myös lounasruokailu. Tervetuloa mukaan entiset uudet perhekerholaiset: vanhemmat, isovanhemmat, hoitajat ja muut aikuiset pikkulapsineen!

Kontiopuiston seurakuntakoti

Perhekerho

Maanantain perhekerho kokoaa lapsiperheet Kontiopuiston seurakuntakodille, Kaarnatie 1

Jäppilän seurakuntatalo