Kohtaamispaikka

Uusi kirkko

Tervetuloa mukaan kohtaamaan toisemme ja Jumala!

Kohtaamispaikka on iltajumalanpalvelus, jossa lauletaan ylistyslauluja, puhujina on myös maallikoita ja ilta toteutetaan yhdessä vapaaehtoisten kanssa.

Illoissa on ehtoollinen, musiikkia, Raamattu opetusta, rukousta, todistusta ja tarjoilua.
Lapsille oma raamattuhetki ja ohjelmaa.

Jäppilän seurakuntatalo

Hyvän Tuulen tori

Torilla mahdollisuus mm. ruokailla sekä ostaa arpoja ja leivonnaisia yms. lähetyksen hyväksi.

Kontiopuiston seurakuntakoti

Vauvamuskari

Vauvamuskari on vauvan ja vanhemman yhteinen laululeikki- ja lorutteluhetki. Muskari on tärkeää yhdessäoloa, hyvä ja hauska hetki vauvan ja vanhemman välillä.

Kontiopuiston seurakuntakoti

Taaperomuskari

Taaperomuskari on n. 1-2v. taaperoiden ja vanhempien yhteinen laululeikki- ja lorutteluhetki. Taaperoiden vauvasisarukset ovat myös tervetulleita mukaan! Muskarissa tärkeintä on yhdessäolo, hyvä ja hauska hetki lapsen ja aikuisen välillä.