Lasten kauneimmat joululaulut

Uusi kirkko

Lauletaan yhdessä kauneimmat joululaulut

Lasten kauneimmissa joululauluissa on tilaa laululle ja leikille. Lauletaan yhdessä ne kauneimmat (lasten) joululaulut ja hiljennytään katselemaan, kuuntelemaan ja kokemaan joulun sanomaa. Lapset voivat osallistua joulukuvaelmaan. Tervetuloa kaiken ikäiset ja eritysesti lapsiperheet!

Pieksämäen seurakunta

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Pieksämäen seurakunta
Keskuskatu 27, 2. krs
76100 Pieksämäki

Uusi kirkko

Perheliikunta

Perheiden liikuntakerhossa liikutaan monipuolisesti ja nautitaan liikunnan riemusta yhdessä toisten perheiden kanssa. Liikkumassa käydään myös ulkona ja luonnossa.

Siilin päiväkerho, Jäniksenpolku 4 Naarajärvi

Iltaperhekerho

Iltaperhekerho kokoontuu keskiviikkoiltaisin klo 17-19 Siilin päiväkerholla. Kerhoon ovat tervetulleita pikkulapsiperheet ja lapset oman aikuisen kanssa. Kerhossa on yhteistä ohjattua toimintaa, leikkiä ja seurustelua sekä iltapala kerhon päätteeksi.

Kontiopuiston seurakuntakoti

Perhemuskari

Perhemuskarissa musisoidaan, leikitään ja lauletaan kokoperheen voimin, aikuinen ja lapsi yhdessä. Perhemuskariin voit tulla silloin kun pääset, ei ennakkoilmoittautumista.