Lasten joulukirkko

Uusi kirkko

Lasten joulukirkko

Kaikille avoin Lasten joulukirkko kokoaa perheet, päivähoitoväen ja kerholaiset yhdessä joulun sanoman äärelle. Lasten joulukirkossa lauletaan, leikitään ja hiljennytään katsomaan ja kokemaan joulun salaisuutta. Tervetuloa!

Pieksämäen seurakunta

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Pieksämäen seurakunta
Keskuskatu 27, 2. krs
76100 Pieksämäki

Siilin päiväkerho, Jäniksenpolku 4, Naarajärvi

Iltaperhekerho

Iltaperhekerho kokoontuu keskiviikkoiltaisin klo 17-19 Siilin päiväkerholla. Kerhoon ovat tervetulleita pikkulapsiperheet ja lapset oman aikuisen kanssa. Kerhossa on yhteistä ohjattua toimintaa, leikkiä ja seurustelua sekä iltapala kerhon päätteeksi.

Kontiopuiston seurakuntakoti

Perhemuskari

Perhemuskarissa musisoidaan, leikitään ja lauletaan kokoperheen voimin, aikuinen ja lapsi yhdessä. Perhemuskariin voit tulla silloin kun pääset, ei ennakkoilmoittautumista.

Uuden kirkon seurakuntakeskus

Perheperjantai

Perheperjantai on perhekerho ja tapaamispaikka, johon voit tulla viettämään aamupäivän tai vierailemaan hetkeksi. Perheperjantai kokoontuu Uuden kirkon alakerrassa, käynti Koulukadun puolelta. Perheperjantaissa on perhekerhon tapaan koolla mukavaa vertaisväkeä ja monipuolista tekemistä.