Lasten joulukirkko Jäppilän kirkossa

Jäppilän kirkko

Lasten ja koululaisten joulukirkko

Kaikille avoin Lasten joulukirkko kokoaa perheet, päiväkodin väen ja koululaiset Jäppilän kirkkoon. Yhdessä lauletaan, leikitään ja hiljennytään joulun sanoman äärellä. Tervetuloa kaiken ikäiset seurakuntalaiset katsomaan ja kokemaan joulun  ihmettä!

Pieksämäen seurakunta

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Pieksämäen seurakunta
Keskuskatu 27, 2. krs
76100 Pieksämäki

Uusi kirkko

Perheliikunta

Perheiden liikuntakerhossa liikutaan monipuolisesti ja nautitaan liikunnan riemusta yhdessä toisten perheiden kanssa. Liikkumassa käydään myös ulkona ja luonnossa.

Siilin päiväkerho, Jäniksenpolku 4, Naarajärvi

Iltaperhekerho

Iltaperhekerho kokoontuu keskiviikkoiltaisin klo 17-19 Siilin päiväkerholla. Kerhoon ovat tervetulleita pikkulapsiperheet ja lapset oman aikuisen kanssa. Kerhossa on yhteistä ohjattua toimintaa, leikkiä ja seurustelua sekä iltapala kerhon päätteeksi.

Kontiopuiston seurakuntakoti

Perhemuskari

Perhemuskarissa musisoidaan, leikitään ja lauletaan kokoperheen voimin, aikuinen ja lapsi yhdessä. Perhemuskariin voit tulla silloin kun pääset, ei ennakkoilmoittautumista.