Sinikellonkujan kerhotila, Sinikellonkuja 4

Perhekerho on lapsiperheiden ja hoitajien lapsineen avoin yhteinen kerho ja kohtaamispaikka

Perhekerhossa lauletaan, leikitään, liikutaan, askarrellaan ja puuhataan monenlaista. Välillä hiljennytään kynttilähetkeen ja yhteiselle välipalalle.

Perhekerho on avoin kohtaamispaikka ja vertaisryhmä samassa elämäntilanteessa oleville. Perhekerhossa voit keskustella ja tutustua uusiin perheisiin ja viettää laatuaikaa oman lapsen kanssa.

Perhekerhossa lastenohjaajat tarjoavat sylin lapselle ja aikuiselle hetken omaa aikaa vaikka kahvikupin äärellä!

Kontiopuiston seurakuntakoti

Perhekerho

Perhekerho on lapsiperheiden ja hoitajien lapsineen avoin kohtaamispaikka ja vertaisryhmä.

Sinikellonkuja 4 kerhotila

Perhekerho

Perhekerho on lapsiperheiden ja lasten hoitajineen avoin kohtaamispaikka ja vertaisryhmä.

Jäppilän seurakuntatalo

Perhekerho

Perhekerho on lapsiperheiden ja lasten omien aikuistensa kanssa avoin kohtaamispaikka ja vertaisryhmä