Taaperomuskari

Kontiopuiston seurakuntakoti

Taaperomuskari on taaperon ja vanhemman yhteinen laulu- ja lorutteluhetki. Myös taaperoiden vauvasisarukset ovat tervetulleita mukaan!

Taaperomuskari on pikkulapsiperheiden yhteinen iloinen laulu- ja lorutteluhetki. Taaperot osallistuvat muskariin oman aikuisen kanssa. Terevetukloa vanhemmat, kummit ja isovanhemmat musisoimaan lasten kanssa! Taaperomuskariin voivat osallistua myös taaperoiden vauvasisarukset.

Sinikellonkuja 4 kerhotila

Perhekerho

Perhekerho on lapsiperheiden ja lasten hoitajineen avoin kohtaamispaikka ja vertaisryhmä.

Vauvamuskari

Vauvamuskari on vauvan ja vanhemman yhteinen laululeikki- ja lorutteluhetki. Muskari on tärkeää yhdessäoloa, hyvä ja hauska hetki vauvan ja vanhemman välillä.

Taaperomuskari

Taaperomuskari on n. 1-2v. taaperoiden ja vanhempien yhteinen laululeikki- ja lorutteluhetki. Taaperoiden vauvasisarukset ovat myös tervetulleita mukaan! Muskarissa tärkeintä on yhdessäolo, hyvä ja hauska hetki lapsen ja aikuisen välillä.