Kontiopuiston seurakuntakoti

Vauvamuskari on vauvan ja vanhemman yhteinen laululeikki- ja lorutteluhetki. Muskari on tärkeää yhdessäoloa, hyvä ja hauska hetki vauvan ja vanhemman välillä.

Vauvamuskarissa vauva ja vanhempi loruttelevat yhdessä toisten perheiden kanssa. Vauvamuskari on myös avoin kohtaamispaikka ja vertaisryhmä, jossa tutustuu toisiin vauvoihin ja perheisiin.

Vauvamuskari on maksuton.

Tervetuloa!

Taaperomuskari

Taaperomuskari on n. 1-2v. taaperoiden ja vanhempien yhteinen laululeikki- ja lorutteluhetki. Taaperoiden vauvasisarukset ovat myös tervetulleita mukaan! Muskarissa tärkeintä on yhdessäolo, hyvä ja hauska hetki lapsen ja aikuisen välillä.