Perheliikunta

Uuden kirkon seurakuntakeskus

Perheliikunta on perheiden avoin liikuntakerho, jossa liikkuminen on iloista ja monipuolista eikä lainkaan ryppyotsaista. Perheiden liikuntakerho kokoontuu yleensä Uuden kirkon liikuntasalissa.

Perheliikunta kokoaa eri ikäisten lasten perheet yhteen liikkumaan. Yleensä kokoonnutaan Uuden kirkon liikuntasalissa mutta ennakkoon sovitusti retkeillään muuallakin. Käydään uimassa, puistossa, pihalla - hiihtämässäkin, jos sää sallii. Liikuntakerhossa on tilaa eri ikäisille ja eri taitoisille liikkujille. Tärkeintä on yhdessä tekeminen ja liikkumisen riemu.

Tervetuloa mukaan maksuttomaan toimintaan!

Pieksämäen uimahallilla.

Perheliikunta

Kontiopuiston seurakuntakoti

Taaperomuskari

Taaperomuskari on n. 1-2v. taaperoiden ja vanhempien yhteinen laululeikki- ja lorutteluhetki. Taaperoiden vauvasisarukset ovat myös tervetulleita mukaan! Muskarissa tärkeintä on yhdessäolo, hyvä ja hauska hetki lapsen ja aikuisen välillä.

Siilin päiväkerho, Jäniksenpolku 4

Iltaperhekerho

Perhekerho on lapsiperheiden avoin kohtaamispaikka