Perheperjantai

Uuden kirkon seurakuntakeskus

Perheperjantai on perheiden avoin kohtaamispaikka.

Perheperjantaissa liikutaan, leikitään, musisoidaan,  askarrellaan ja puuhataan  monenlaista yhdessä. Liikuntasali on osallistujien käytössä.

Välillä hiljennytään kynttilähetkeen ja välipalalle. Yhteinen kerho päättyy satuhetkeen.

Perheperjantaissa on maksullinen lounas kerran kuukaudessa:24.1., 21.2., 20.3. ja 17.4.

Perheperjantaihin voit tulla hetkeksi tai olla koko aamupäivän ajan.

Tervetuloa!

Pieksämäen uimahallilla.

Perheliikunta

Perheliikunta on perheiden avoin liikuntakerho, jossa liikkuminen on iloista ja monipuolista eikä lainkaan ryppyotsaista. Perheiden liikuntakerho kokoontuu yleensä Uuden kirkon liikuntasalissa.

Kontiopuiston seurakuntakoti

Taaperomuskari

Taaperomuskari on n. 1-2v. taaperoiden ja vanhempien yhteinen laululeikki- ja lorutteluhetki. Taaperoiden vauvasisarukset ovat myös tervetulleita mukaan! Muskarissa tärkeintä on yhdessäolo, hyvä ja hauska hetki lapsen ja aikuisen välillä.

Siilin päiväkerho, Jäniksenpolku 4

Iltaperhekerho

Perhekerho on lapsiperheiden avoin kohtaamispaikka